>
Almanya`da havalar cok sicak ve güzel geciyor. Bu yil sanirim Türkiye`yi aratmayacak bir klimaya sahibiz.
Sabah kahvaltisi ardindan da aksam dogru yaptigim kisir bahcedeki kus civiltilari, cicek kokulari ve yesillikler arasinda harikaydi.
Malzemeleri:
4 cay bardagi ince Bulgur ( ben kisi basina 1 cay bardagi ince Bulgur kullaniyorum)
4 yesil Sogan
1 demet Maydanoz
4-5 dal Nane
4 Domates
4 taze Sarmisak
1/2 yemek kasigi domates Salcasi
1 yemek kasigi biber Salcasi
1 cay bardagi Zeytinyagi
1 Limonsuyu
Tuz, Karabiber, Pulbiber
Garnetür olarak:
Marrul yapraklari, semizotu, dereotu….
(Bahcede Nar eksim olmadigi icin kullanmadim, yoksa 1-2 yemek kasigi iyi olacakti)

Yapilisi:
Bulgur kaseye alinir ve icine 4 cay bardagi kaynar su ilave edilir ve kasikla karistirilip, agzi kapanarak kabarmaya birakilir.
Tüm sebzeler ince ince dogranir.
Kabaran bulgurun icine önce salcalar ve baharatlar eklenip elle karistirilir.
Sonrada tüm diyer malzemeler ilave edilerek harmanlanir.
Marul yapraklarinin icinde veya kase icinde yaninda marul ile servis yapilir.

Afiyet Olsun!